Sepet0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

Product was successfully added to your shopping cart.

Çocuk Edebiyatı

   

Ürünler 41 - 50 / Toplam 55

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. CİNGÖZ RECAİ 4'LÜ SET

    1. CİNGÖZ KAFESTE
    2. TİYATRO BASKINI
    3. ŞEYTANİ TUZAK
    4. SULTAN AZİZ'İN MÜCEVHERLERİ

    Cingöz Recai, Server Bedi’nin en meşhur kahramanıdır. Cingöz dünyaca meşhur Arsen Lüpen’i gölgede bırakan, polisi sinirlendiren, kurnaz, cesur, tahsilli, görgülü, cömert ve kibar bir serseridir. Cingöz helal para kazanan kimselere dokunmayan; fakat haksız yollardan servet sahibi olan zenginlere, haram yiyicilere, akıllara durgunluk veren oyunlarla ders veren birisidir.

    370,00 ₺
  2. KİTAP KORSANLARININ PEŞİNDE

    Mehmet ve arkadaşları okumayı ihtiyaç olarak gören kitap kurtlarıydı. Soner bir gün Mehmet’in istediği kitabı çok ucuza almıştı. Ama bunun altında bir bit yeniği olduğunu daha sonra fark ettiler. Tatsız bir olayla... Kitap okuma tutkusu, onları emeğe saygısı olmayan kitap korsanlarıyla tanıştırdı. Bir dedektif titizliğiyle iz sürmeye başladılar. Ama iş sandıkları kadar kolay değildi. Peki Mehmet ve arkadaşları ne yapacaklardı? Soluksuz okuyacağınız bir macera sizleri bekliyor!
    180,00 ₺
  3. MUCİT TORUNU OLMAK KOLAY DEĞİL! (CİLTLİ)

    Mucit bir dedeye sahip olmayı kim istemez ki? İkiz kız kardeşler Ceyda ile Beyza'nın da sıra dışı icatlar yapan, tatlı mı tatlı bir dedeleri var. Eee, mucit dedenin torunları da ona benzer, değil mi? Ceyda ile Beyza da dedeleri gibi akıllı, meraklı ve tuhaflar! Yok, yok, bu kızlar dedelerinin kopyası! Tabii dedelerinden farklı bir yönleri var: Biraz yaramazlar! Meraklı oluşları ve yaramazlıkları ile başlarına gelmeyen kalmıyor. Bu yüzden dedelerini de biraz kızdırıyorlar. Başlarına neler mi geliyor? Sana daha fazla ipucu vermeyeceğim! Kitabın kapağını aç, Ceyda ile Beyza'ya katıl. Belki sen de yeni icatlar yaparsın, kim bilir... Mucit Torunu Olmak Kolay Değil! ile sıra dışı, eğlenceli ve komik maceralara hazır ol!
    180,00 ₺
  4. ASIK SURATLI ÇOCUK-2: BÖCEK İSTİLASI

    Hadi hadi bekleme aç ve okumaya başla! Gıcırtılı Kasaba’ya bahar geldi. Herkes neşe içinde gülücükler saçıyor. Ama bu kadar neşenin içinde bile neşelenmeyecek, asık suratı gülmeyecek kim var? Evet tabi ki Mert! Çünkü ya bahar polenlerinden biri burnundan içeri girip, kafasının içinde hiç durmadan bir o yana bir bu yana savrularak onu hiç uyutmazsa??? Sanırım dünyada bundan korkunç başka bir şey olmaz sanıyorsun? Ama yanıldığını söylemeliyim! Çünkü her gece kasabadaki tahıllar "kim olduğu bilinmeyen" hırsızlar tarafından çalınmaya başlanıp, insanlar istemsiz bir şekilde uykuya dalıyorsa... Arkadaşların, annen, baban, kardeşlerin... İşte bu gerçekten korkunç! Peki ya bunun sebebini öğrenebilmek için korkunç madene giren korkunç böcekleri takip etmek gerekiyorsa??? Tamam tamam, korkma, bu işi çözmek tabi ki cesurların işi! Senin mi? Eh kanıtla bakalım! Bu madene girmek öyle kolay değil. Benden söylemesi, sessizce Mert, Zek, Nehir ve yeni kız Fındık'ın peşinden gidebilirsin... Ama çıt çıkartma ki, böcek istilasına yakalanma, ŞİİİİİİİİİİİİŞŞŞŞŞT! Bu kitap böceklerle DOLUUUUUU!!!
    180,00 ₺
  5. KİKİRİK KAZIM-1: AYNALAR YALAN SÖYLER

    Hey, Kikirik! Evet, evet sana diyorum. Kih Kih Kih! Ya sen de hiç üstüne alınmıyorsun. Açtın mı kitabın kapağını? Haydi ne duruyorsun burada? Bendeniz ile zıpırca şeyler okumaya ne dersin? İçeridekilerle ilgili bir şey söyleyeyim mi aşırı eğlenceli ve komik. Aslında sınıf arkadaşlarından birisi olacak kadar da tanıdık gelecek. Okurken kikir kikir gülmeye var mısın?
    180,00 ₺
  6. GİZEMLİ GİZEM -TEKERLEKLİ BİR EVİM OLSA!-

    Geldim geldim! Koş deyince yerinde duramayan işte o koşu rekortmeni kız benim! Dünyadaki şeylerin peşinden koşmak sanki benim işim. Mesela kardeşimin yardıma mı ihtiyacı var? Koş Gizem! Ninemin ördeği mi kaybolmuş? Koş Gizem! Bakkala mı gidilecek? Koş Gizem! Haa bir de kıpır kıpır hayallerim var; beni peşlerinden koşturup dururlar! Aslında her şey tekerlekli bir evimin olmasını istememle başladı. Dünyadaki bütün evlerin yerine çakılmış olduğunu düşünürsek bu hiç de eğlenceli bir durum değil! Oysa herkes evine binip istediği yere gidebilseydi, kimsenin canı sıkılmazdı. Bunun için de ne lazım? Evlerin altına birer tekerlek! Ne demişler önce hayal et! Sonra hareket! Öyleyse hayallerime ortak olun… İşe koşmakla başlayabiliriz. Hepinize çabuk iyi günler! TÜR / TEMA: • Mizah, Eğlence, Macera, Tutku, Hobi, Doğa, Çevre Bilinci ETİKETLER: • Eğlence, Mizah, Macera, Tutku, Arkadaşlık, Cesaret, Sevgi, Doğaya Saygı
    180,00 ₺
  7. KAYBOLAN MESLEKLERİ KEŞFEDELİM

    Çağlar değişiyor. Hayat su gibi akıp gidiyor. Giderken de çok şeyleri peşi sıra sürüklüyor. Yerine yeni şeyler koysak bile eskinin, yaşanmışlıkların, kent sokaklarına sinmiş örs, çekiç ve boooooza seslerinin hatırası hafızamızdan birer birer siliniyor. Bir zamanlar mahallemizi şenlendiren yoğurtçular, seslerini ta uzaktan duyup cumbalara koştuğumuz bozacılar, kalaycılar, bilmem daha kaç meslek erbabı geçmişin tozlu dehlizlerinde gözden yitip gittiler. Bilinen bir şey varsa o da kaybolan her mesleğin toplum hayatından da bir şeyler eksiltmiş olmasıdır. Unutulmaz mesleklerimiz zengin kültürümüzün birer parçasıdır ve bizden sonrakilere de bırakacağımız değerli bir mirastır. Teknolojinin insanoğluna sunduğu kolaylıklar dünyasında kaybolan meslekleri geri getiremeyiz ama hiç olmazsa geçmişimizin sanat erbabını, ustalarımızı, keşfedebiliriz.
    180,00 ₺
  8. SAÇAKLI KIZIN PASAKLI GÜNLÜĞÜ-2: BU İŞTE Bİ TERSLİK VAR!!!

    Hey! Beni özledin mi? Haydi itiraf et, özledin değil mi? Heheh! Ben de arkadaşlarımla yaşadığım maceralarımı yazmayı, saçaklı saç tellerim kadar özledim. Eski günlüğüm bittiği için yeni bir günlük aldım, "günlükçe" bildiğim için yazdıkça yazdım, çizdikçe çizdim. Zaten bir günüm de nopnormal, sapsakin geçmiyor ki!.. Etrafımdan gariplikler, başımdan güvercinler eksilmedi. Bir günlük tutalım dedik, başımıza gelmeyen kalmadı. Bu işte bi terslik var! Sana da günlük okunmaz demiştim, bakıyorum söz dinlememiş, okumalara doyamamışsın. Hadi bu defalık okumanı affettim, önceki günlüğümü "yanlışlıkla" okumuş olabilirsin. Ama bunu sakın ama sakın okuma! Kaç kez söyleyeceğim, ÖZEL GÜNLÜKTÜÜÜÜRR O-KU-NA-MAAAAZ! *** Ne kadar zıpır görünse de, Büş bize yaşlıları sevmeyi sevgiyi, hayvanlara karşı merhametli olmayı, zor durumda olanın yanında olmayı, cesareti ve adaleti, hem iyimserliği hem de mücadele etmeyi öğretiyor. Dünyaya genç bir kızın gözünden bakmanın şahsına münhasır, komik bir öyküsü Büş'ün günlüğü... TÜR / TEMA: • Mizah, Günlük, Eğlence, Macera, Tutku, Hobi, Doğa, Çevre Bilinci ETİKETLER: • Günlük, Eğlence, Mizah, Macera, Tutku, Arkadaşlık, Cesaret, Sevgi, Doğaya Saygı
    180,00 ₺
  9. GİZEMLİ GİZEM -AH BİR ÇARPAN ELEMAN OLSAM!-

    Geldim geldim! Oradan oraya koşmak benim işim dedim ya… Bu da yeni macera… Önce ortaokula başlarken kendime iyi bir okul seçeyim dedim. O da neee! Sistemin atamacı robotu beni çoktan bir yerlere atamış bile. Okul okuldur deyip el mecbur kabul ettim. Sonra neler oldu neler! Okul okul değil ilginç olaylar arenası! Pilav üstü döner ve Bizans'ın hazineleri bir kitapta nasıl buluşur! İnsan hayatta neden 0 'sıfır' olmak ister! Veee, Bir şeye tanık olmak için neden kendimi paraladım! Merak edeni beklerim öyküme ortak olmaya… Hepinize çabuk iyi günler!
    180,00 ₺
  10. HAYALET ADASININ LANETLİ HAZİNESİ

    Eğer gitmediyseniz ve orada neler olabileceğini merak ediyorsanız işte bu kitap tam size göre! Her şey üç kardeşin esrarengiz bir hatıra defteri bulmasıyla başladı. Olgun, İsmail ve Vildan sonunu bilmedikleri bir maceraya atıldı. Hayalet Adası’nda dalış yapan kardeşler, acaba deniz altı mağaraları ve labirentlerde nelerle karşılaştı? “Korku Labirenti” macerasında yaşananlar, onların da başına gelecek mi? Yoksa hazineyi ele geçirebilecekler mi? Cam fanusun içindeki arılar, devasa karıncalar ve sivrisinekler ne anlama geliyor? Çocuklar, hologram görüntülerde anlatılmak isteneni çözebilecekler mi? Kötü insanların eline geçtiği takdirde tüm gezegeni bir anda yok edecek enerji kaynağının sırrını bulabilecekler mi? Bu soruların hepsi ve daha fazlasının cevabı kitabın sayfalarının içinde!.. Haydi öyleyse, sayfaları çevir! Serüvene sen de ortak ol!
    180,00 ₺

   

Ürünler 41 - 50 / Toplam 55

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6