Sepet0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

Product was successfully added to your shopping cart.

Çocuk Edebiyatı

   

Ürünler 21 - 30 / Toplam 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. TİYATRO BASKINI (CİNGÖZ RECAİ SERİSİ-02)

    Türk edebiyatının en ünlü polisiye kahramanı Cingöz Recai, soluk kesen maceralarıyla okuyucularını şaşırtmaya devam ediyor. Sıradanmış gibi görünen hikâyelerle ustalıklı maceralar çıkaran Peyami Safa, akıcı üslubu ve kuvvetli kurgusuyla polisiye türünün en sevilen örneklerini bu kitaplarla gözler önüne seriyor. Cingöz Recai, ülkenin en tanınmış kibar hırsızıdır. Başkomiser Mehmed Rıza'yı peşinden koşturan, dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes'e kök söktüren, kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü özellikleriyle Türk edebiyatının en meşhur tiplemelerindendir. Cingöz Recai, helal para kazanmış kimselere dokunmayıp servetini haksız yollardan kazananların baş belası olur. O, haram yiyicilerden aldıklarını muhtaçlara dağıtan bir iyilik abidesidir. Cingöz Recai, kendi asayiş anlayışıyla Fransızların Arsen Lüpen'ine, İngilizlerin Sherlock Holmes'ine şapka çıkartır. Damla Yayınevi olarak sizleri Cingöz Recai'nin nefes kesen maceralarıyla buluşturmaktan mutluluk duyarız.
    90,00 ₺
  2. TOLYA BEKÇİSİ

    Birbirlerinden ve kendilerinden habersiz seçilmiş üç genç... Yaprak sarıklı, lacivert hırkalı ihtiyar adamın uğradığı bir kasaba... Her şeyi değiştiren bir yangın ve deprem... Emmarlar tüm hazırlıklarını tamamladılar. Ceyd Taşı çatlıyor... Dünyanın kurtulması için Tolya Bekçisi’nin kapıyı mühürlemesi gerek. Peki ya Tolya Bekçisi muskasına erişebilecek mi? Ceyd ormana âşık bir gençtir. Bir gece çıkan orman yangınıyla tüm hayatı altüst olur. Yangın esnasında kendini bambaşka bir dünyada, nefslerin dünyasında bulur. O dünyada her şey soluk, her şey yabancı... İkizi Yeşim ve arkadaşı Sina ise kaybolan Ceyd’in peşindeler... Bir tarafta Yeşim ve Sina’nın, Ceyd’i bulabilmek için atıldıkları maceralar, bir tarafta ortaya çıkan yeni sırlar... Ceyd, Yeşim ve Sina, nefslere karşı birlikte savaşmak zorundalar. Dünyayı onlardan korumalılar. Peki, koruyabilecekler mi? Ceyd, gerçek dünyaya dönebilecek mi? Nefslerin dünyaya gelmelerine engel olabilecek mi? İşte Tolya Bekçisi, tüm bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir dünyanın kapılarını aralıyor size!
    80,00 ₺
  3. TABLODAKİ SIR

    Tablodaki Sır Ünlü iş adamı Cemil Rıza Bey’in kızı Cansu neden kaçırıldı? Kaçıranlar kimlerdi? Neyin peşindelerdi? Cansu ve Oğuz’un yolları nasıl kesişti? Bu kesişme nelere yol açacaktı? İntikam duygusu içinde planlanan bir kaçırma operasyonu, dağ evinde yaşanan ve açığa çıkan gerçekler... Başlangıçta hepsi gizli idi ama gün geçtikçe ilmek ilmek bu gerçekler açığa çıkmaya başladı. Aileler zararsız gibi görünen fakat dozunu giderek arttıran bir gerilim içinde bulurlar kendilerini. Oğuz ile Cansu, bu olayların önünü kesmek için yoğun çaba sarf ederler fakat hesaba katmadıkları bir şey vardır. Artık olaylar çığırından çıkmıştır. Tablodaki Sır; sizi bir aile dramının tam ortasına götürecek, sevgiyle kenetlenen yüreklerin gerçekleştirdiği bir mucizeye tanık olacaksınız.
    135,00 ₺
  4. TÜRKİYE ŞEHİR ÖYKÜLERİ

    Türkiye Şehir Öyküleri İnsanoğlu, yerleşik hayata başlayınca yavaş yavaş köyler kurulmuş. Köyler büyüdükçe kasabalar, kasabalar büyüdükçe şehirler meydana gelmiş. Anadolu insanı, yerleştiği, ev bark sahibi olduğu yerlere gönlünce isimler koymuş. Kimi şehrin adı bir olaydan, kimi şehrin adı da bir güzelden yadigâr kalmış. Köy köy, kent kent dolaştık. Duyduklarımızı, dinlediklerimizi alladık pulladık. Kuşun kanadında meraklısına yolladık. Dilimizi lal eyledik, sözümüzü bal... Kâh bir hikâyede kendimizi bulduk kâh içinde eriyip yol olduk. Acı tatlı hatıraları, sevdalı türküleri, inleyen sazları dinledik. Dilden dile, kulaktan kulağa söylenen, söylendikçe güzelleşen efsaneleri derledik. Gönlümüzün sevgisiyle yoğurduk. Anadolu’nun imbiğinden süzdük. Unutulmasınlar, hatırlansınlar, bir tatlı tebessümle yâd edilsinler diye yazdık. Ata yurdu, ana kucağı memleketimizin öykülerini dinlemek isteyenler için şimdi yola çıkma zamanı...
    135,00 ₺
  5. YEDİTEPEDE BİR GEZGİN

    Yeditepede Bir Gezgin Nermin, Almanya'da doğmuş üçüncü kuşak bir Türk kızı. Annesi, her ne kadar masal tadında hatıralarla yâd etse de ülkesini, kendisini Almanya'ya ait olduğunu düşünmektedir çünkü oranın kültürüyle yoğrulmuş, oranın mimarisiyle şekillenmiştir zihni. Bir gün iş arkadaşı Emma, her tatil dönüşü yaptığı gibi masasının üzerini yeni fotoğraflarla süslemiş, panoya da denizin ortasında yükselen beyaz bir kulenin fotoğrafını iliştirmişti. Bu kule, Kız Kulesi'dir. Nermin yabancısı olduğu bu manzaraya hayran hayran bakmaktadır. Arkadaşı Emma, Nermin'in memleketine bu kadar yabancı kalmasına şaşırmıştır. Emma, memleketinin ne kadar güzel bir yer olduğundan bahsederek onu memleketini görmesi için teşvik eder. Nermin memleketini tanımamanın verdiği bir mahcubiyetle İstanbul'u görmeye karar verir. Kuzeni Burak'la İstanbul'u adım adım gezmeye başlarlar. İstanbul'un doğal ve kültürel zenginliği onda derin izler bırakır. Almanya'ya dönüş vakti geldiğinde, İstanbul'dan ayrılmak ona çok zor gelir çünkü o artık memleketine âşık bir insandır.
    150,00 ₺
  6. YERALTINDAKİ GİZEM

    Ömer, Ozan ve Sena üç arkadaştır. Bir gün Ömerlerin bahçesinde oyun oynarlarken bir kuyuya rastlarlar. Kuyu; onları keşfedilmemiş bir yeraltı dünyasına götürür ve orada çeşitli maceralar yaşarlar. Yeraltı şehrinde yaşayanlar kimlerdi? Ömer, Ozan ve Sena geri dönebilecek miydi? Ailelerine tekrar kavuşacaklar mıydı? Haydi, yeraltındaki gizemi birlikte çözelim. TÜR / TEMA • Macera, Gizem, Korku, Keşif, Yeraltı Dünyası ETİKETLER • Yeraltı, Gizem, Korku, Macera, Oyun, Arkadaşlık, Yardımlaşma, Analitik Düşünce
    180,00 ₺
  7. İLYA'NIN SIRRI

    Yıl 3178… Dünya, bir başka gezegenden gelen istilacılar tarafından ele geçirilmiştir. İstilacılar insanlığa, insan vücutlarına taktıkları çipler ile hükmetmektedirler. Tüm insanlığı köleleştirmek, dünyayı sömürmek ve ona hâkim olmak isteyen istilacıları durdurabilecek; dünyayı eski hâline getirip insanları yeniden özgürleştirecek tek güç, bir avuç direnişçinin kararlı mücadelesidir.
    135,00 ₺
  8. İSTANBUL SEMT ÖYKÜLERİ

    İstanbul Semt Öyküleri Her karış toprağı tarih kokan İstanbul’un semtleri, mahalleleri, abideleri türlü türlü efsanelere konu olmuş, güzelliğini ilahi bir iksirden almış gibi gizemlidir. Dilden dile söylenen, kuşaktan kuşağa aktarılan İstanbul semt efsanelerinden derlediklerimizi; elimizin erdiği, dilimizin döndüğü, gücümüzün yettiği kadar siz okuyucularımızla paylaşmayı ve dünyanın incisi İstanbul’u, bir de efsanelerden dinlemenizi istedik. Elinizdeki bu kitabı okudukça, güzel İstanbul’u bir başka yönüyle tanıyacak, İstanbul gibi bir kente sahip olduğunuz için gurur duyacaksınız.
    135,00 ₺
  9. ZEYREK CİNAYETİ (CİNGÖZ RECAİ SERİSİ-11)

    Türk edebiyatının en ünlü polisiye kahramanı Cingöz Recai, soluk kesen maceralarıyla okuyucularını şaşırtmaya devam ediyor. Sıradanmış gibi görünen hikâyelerle ustalıklı maceralar çıkaran Peyami Safa, akıcı üslubu ve kuvvetli kurgusuyla polisiye türünün en sevilen örneklerini bu kitaplarla gözler önüne seriyor. Cingöz Recai, ülkenin en tanınmış kibar hırsızıdır. Başkomiser Mehmed Rıza'yı peşinden koşturan, dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes'e kök söktüren, kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü özellikleriyle Türk edebiyatının en meşhur tiplemelerindendir. Cingöz Recai, helal para kazanmış kimselere dokunmayıp servetini haksız yollardan kazananların baş belası olur. O, haram yiyicilerden aldıklarını muhtaçlara dağıtan bir iyilik abidesidir. Cingöz Recai, kendi asayiş anlayışıyla Fransızların Arsen Lüpen'ine, İngilizlerin Sherlock Holmes'ine şapka çıkartır. Genç Damla olarak, 12 kitaptan oluşan Cingöz Recai serisinin 11'inci kitabı Zeyrek Cinayeti ile sizleri Cingöz Recai'nin nefes kesen maceralarıyla buluşturmaktan mutluluk duyarız.
    125,00 ₺
  10. ZOYA'DAN KAÇIRILIŞ (GALAKSİLER ARASI BİLGİ SAVAŞI)

    Çılgın Dedemin Zaman Makinesi kitaplarından tanıdığımız Profesör Akif Yurttançıkmaz ve torunu Yavuz’un Zoya adlı gezegene yaptıkları heyecanlı yolculuğun günlüğü olan bu kitap, sırlarla örülmüş bambaşka bir dünyanın kapısını aralıyor. Çocukluk günlerini geride bırakan Yavuz, çılgın dedesini ve tüm galaksinin peşinden koştuğu zaman makinesi Ertuğrul’u, Mayata gezegeninden gelen ajanların elinden kurtarabilecek mi? Dünyalıların hayatı Zoyalılara mı, yoksa Mayatalılara mı bağlı? Genç yaşında kendini akıl almaz bir maceranın içinde bulan Yavuz, dünyanın geleceğini kime teslim edecek? Tüm bu sorularla vakit harcamak istemiyorsan, zaman makinesi Ertuğrul’un koordinatlarına dikkatli bak! Belki de içinde yaşadığımız dünya, sonsuz evrenin unutulmuş bir köşesinde Zoya olarak anılıyordur. Mavi gezegeni terk etmeye hazır mısın?
    70,00 ₺

   

Ürünler 21 - 30 / Toplam 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5