Sepet0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

Product was successfully added to your shopping cart.

Diğer

   

4 Kayıt

  1. TÜRKİSTAN'DAN TÜRKİYE'YE ANADOLU MUCİZESİ

    Batı tarihçileri Anadolunun Türk-İslâm sentezinde billurlaşmasını, tarihin çözülmez olayı olarak nitelendirmektedirler. Olaylara klâsik tarih eleştirisi açısından bakılınca, başka türlü yargıya varmak mümkün değildir. Binlerce yıl boyu Anadolu sayısız kavimlerin arenası olmuş ama hiçbiri kalıcı olamamıştır. Acaba bu mucize nasıl doğmuştur? İşte bu küçük kitabımızda tarihe mânâ penceresinden bakarak sorunun cevabını getiriyoruz. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 288 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    16,00 ₺
  2. İNSAN BİLİNMEZİ

    Evet. Evren ve insan kim? Neyin nesi? Sonlu bir madde mi? İhtiraslar, kavgalar, çarpık doktorinler günümüz dünyasını öyle karartmıştır ki; Evrenin hârika varlığı olan insanı bilenler azalmış, çoğu onu sonlu biri sanmış. İşte yazar bu kitapta tüm yitirdiğimiz gerçekleri yine sizden alıp size sunuyor. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 224 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    24,00 ₺
  3. NURDAN ANNELER

    Bu kitapta sekiz Nurdan Annemizin, Hz. Esma, Hz. Nesibe, Hz. Sümeyye, Hz. Âmine, Hz. Hatice, Hz. Fatma, Hz. Âişe, Hz. Şeyma (R. Anhuma)?ın gönülden tanıtımını bulacaksınız. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 160 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    23,00 ₺
  4. RADYASYON VE AİDS

    Haluk Nurbakinin Onkolog (Kanser bilimci) doktor sıfatıyla yazmış olduğu bilimsel nitelikli radyasyon ve aids incelemesi
    10,00 ₺

   

4 Kayıt