Sepet0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bilim Kurgu

   

Ürünler 11 - 13 / Toplam 13

  1. 1
  2. 2
  1. DRON SAVAŞÇILARI-4: KARANLIK ORMAN

    Karanlık Orman’da neler oluyor? İnsanlar neden teker teker ortadan kayboluyor? Necdet ve Kenan, Karanlık Orman’ın bu sırrını çözebilecekler mi yoksa onlar da ormanın karanlığında kaybolup gidecekler mi? Şebeke üyelerinin mağarada neler yaptıkları ortaya çıkacak mı? Özel TİM Ekibi mağaraya girip içeride olup biteni keşfedebilecek mi? O da ne? Bir şeyler ters gidiyor. Kahramanlarımız yepyeni bir keşfin peşindeler. Bu sefer tüm emniyet güçleri onların emrinde. Artık onlar devlet hesabına çalışıyorlar. Peki bu keşif, yeni bir dron mu? Bu dronun diğerlerinden farkı ne? Yaren, Ümit ve Okan şebeke üyelerinin dronları ile başa çıkabilecek mi? Peki kasabanın aileleri neden Emniyet amiri ile görüşmek istediler, çocukları neden ortadan kayboldu? Arkadaşlarımız Yaren, Ümit ve Okan yepyeni bir macera ile karşınızda. Hem de soluk soluğa kalıp, heyecandan bir gecede bitirmek isteyeceğiniz bir macera sizleri bekliyor. Hadi, çok fazla zaman kaybetmeden sen de bu soluksuz serüvene bir an evvel başla!
    180,00 ₺
  2. DRON SAVAŞÇILARI-5: BÜYÜK KAPIŞMA

    Bu sefer Kenan ve Necdet'in işi oldukça zor. Çünkü öyle bir yerde sıkışıp kaldılar ki onları ne polis teşkilatı ne de dronlar bulabilir. Olaylar gitgide farklı bir hâl alıyor. Yaren, Okan ve Ümit tüm çabalarına rağmen Karanlık Orman'daki gizemi bir türlü çözemiyor. O da ne! Çocukların aklına süper bir fikir geldi. Yoksa yeni bir keşif daha mı geliyor? Tüm emniyet güçleri koca yürekli minik kahramanlarımızın emrinde... Dostlarımız, arkadaşlarının ve ormanda kaybolan insanların nerede olduklarını bulabilecekler mi? Onları sağ salim kurtarabilecekler mi? Bu arada Ayılar, Sırtlanlar ve Karaibo çeteleri arasında nasıl bir çekişme var? Büyük mücadele çok yakın. Tüm çeteler, ellerindeki teknolojik güçlerin hepsini kullanacak. Peki bu çekişmeyi kim kazanacak? İşte serinin final kitabıyla yeniden karşınızdayız. Artık tüm gizem, bir bir gün ışığına çıkıyor. Dron Savaşçıları'nın nefes almadan bir gecede okuyup bitirmek isteyeceğiniz inanılmaz macerası bu kitabın kapağının ardında... Neyse dostum seni daha fazla oyalamayayım ki bir an evvel sen de bu müthiş maceranın tadını çıkar.
    180,00 ₺
  3. DEMİR PENÇE SUZİKO -AVRUPA MACERASI-

    Kahramanlarımız Alper, Oğuz, Caner ve Suziko, kıtalararası yolculuklarına devam ediyor. Bu sefer ki durakları Avrupa Kıtası. Sizce Mısır'daki Giza Piramitlerinden 7 bin yıl önce yapılmış ve Türkiye'de yer alan yapı hangisidir? Ya Einstein'ın doğduğu kent? Peki Kuzey Işıkları nasıl oluşur? Dünyaca ünlü Van Gogh'un ülkesi? Deniz altından geçen ve dünyanın en uzun raylı tüneli hangi iki ülke arasında? Arsenal ve Liverpool maçını izlemek ister miydin? Gezin sırasında ya volkanik dağların patlamasına şahit olursan ne olurdu? Hadi kitabın kapağını aç ve okumaya başla! Çünkü yukarıdaki tüm soruların hatta daha fazlasının cevabı bu kitapta. Yapay zekâ robotumuz Suziko ve kahramanlarımız yeni maceralarıyla seni bekliyor!..
    180,00 ₺

   

Ürünler 11 - 13 / Toplam 13

  1. 1
  2. 2