Sepet0Item(s)

Sepetinizde hiç ürün yok.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kültür Kitapları

   

Ürünler 41 - 50 / Toplam 114

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  1. KUTSAL MÜCADELEM

    Bu kitapta, Dr. Halûk Nurbakinin Akit Gazetesinde neşredilen makalelerden oluşan mücadele yazılarını okuyacaksınız. Diğer kitaplarında ilmîliğini, tefekkürünü, Kuran-ı Kerimin enfüsî mânâlarını nasıl konuşturmuşsa, bu kitapta da kavgacılığını, korkusuzluğunu, düşündüğü doğruyu eğip bükmeden Hakkın hatırını âli tutarak hakikati dosdoğru söyleyişini bulacaksınız. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 320 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    35,00 ₺
  2. NURDAN ANNELER

    Bu kitapta sekiz Nurdan Annemizin, Hz. Esma, Hz. Nesibe, Hz. Sümeyye, Hz. Âmine, Hz. Hatice, Hz. Fatma, Hz. Âişe, Hz. Şeyma (R. Anhuma)?ın gönülden tanıtımını bulacaksınız. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 160 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    23,00 ₺
  3. NUR DOLU GECELER

    Dr. Halûk Nurbâki Hoca'nın hayatı daima Nur dolu oldu. Sürekli hâdiseleri "hüsna-yı tasdik" penceresinden seyreder, Cenab-ı Hakk'ın nuruyla bakardı. Bakardı ve baktırırdı... Sevdiğini sevdirir, hissettiğini hissettirirdi... Tüm hayatı bu çabanın izleriyle doludur... Nurbâki hocanın; Mevlit Kandili, Miraç Namazı, Kadir Gecesi, Regaib Kandili, Efendimizin Âlemi Cemale Teşrifi, Ezân-ı Muhammedî ve Kulluk Sırrı gibi konularla nur dolu gecelerimizi nur dolu lisanı ile nasıl aydınlattığını göreceksiniz. Nu dolmak taşmak üzere buyrun efendim...
    23,00 ₺
  4. NAMAZIN SIRLARI

    Namaz tartışmasız biçimde İslam dininin temelidir. Namazın şekli okunan dualar ve ayetler gerçek namazın motifleridir. Ancak o motiflerin mahiyetini kavrarsak, Cenabı Hakka yücelmenin tadına varabiliriz. Abdestin Tıbbi ve Manevi etkilerinden başlayarak namazın ruhsal yapımıza getirdiği etkileri taklit namazın tahkik namaza nasıl dönüştürüleceğini, evrendeki sır ve onu açan Fatihanın anahtarlarını Mirac olan namazın sırlarını bu kitapta bulabileceksiniz.
    16,00 ₺
  5. NAMAZ SURELERİ YORUMU (İSLAM VE İLİM SERİSİ-13)

    Hepimizin namazlarda okuduğu namaz surelerinin acaba anlamını biliyor muyuz? Rabbimiz ne buyuruyor? Bilgi çağında tüm dünyanın bilgileri ekranımızda,, Öyleyse çok küçük bir çabayla namazda okuduğumuz surelerin anlamlarını öğrenebiliriz.
    24,00 ₺
  6. RADYASYON VE AİDS

    Haluk Nurbakinin Onkolog (Kanser bilimci) doktor sıfatıyla yazmış olduğu bilimsel nitelikli radyasyon ve aids incelemesi
    10,00 ₺
  7. SONSUZ NUR

    Bu eser, Fahr-i Kâinatın Allah? gittiği, bizleri de lütfederek tenezzülen götürmek amacında bulunduğu yoldur. Daha doğrusu o yola ait bir nâmedir. O yol, SONSUZ BİR NÛR yoludur. Fâhr-i Kâinat ahlâkının muhteşem tecellisidir. SONSUZ NÛR?N, FAHR-İ KÂİNAT AHLÂKININ, asîl saflarına koş!? 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 288 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    30,00 ₺
  8. SURE-İ YUSUF'UN YORUMU

    Surei Yusuf, Kur'an'da kullanılan kıssa tekniği (Dramatizasyon) ile insanların gözünün önüne olayları sergilemesi bakımından önemlidir. Ancak bu Lafızlarda Enfüsi (Derinliklerdeki) manalar da vardır. İşte bu kitapta Yusuf Suresi'ndeki bu enfüsi hikmetleri bulacaksınız.
    16,00 ₺
  9. TEK NUR

    Bu kitap sizi ölümsüz bir sonsuzluğun mekânına, gerçekler şehrinde bir gezintiye çağırıyor. Ve o binbir ışığın aydınlattığı şehre varınca, akılcı bilimin maverasında sentezi, sonsuzlukta kutsallaşan İslâm fikir çilesinden tadacağız. 13.5 x 19.5 cm. ebadında, 208 sayfa, kitap kağıdı, renkli karton kapak.
    60,00 ₺
  10. SURE-İ TEKVİR'İN YORUMU

    Evrenlerin sonsuz bilinmezliklerini, Levhi Mahfuz'un akıl almaz şifrelerini, gönüllere aktaran yüce kitabımız, Tekvir Suresi'nde kıyametin görüntüsü ve kıyametin alametleri cennet ve cehennemle ilgili detayları ve kaderin sırlarını anlatmaktadır.
    40,00 ₺

   

Ürünler 41 - 50 / Toplam 114

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7